de Appartementen


 

3 Tuinhuisjes

Deze 3 huisjes zijn aan de dijkkant gelegen.Alle 3 hebben ze hun eigen entree en hun eigen ,afgeschermd, terras met een gezellig zitje.

De indeling van de huisjes zijn identiek. Woonkamer met keuken, eet- en zithoek. Boven is een slaapkamer. In huisje 1 en 3 staat een tweepersoonsbed en in huisje twee staan twee eenpersoonsbedden.

Alles isuitgerust met dekbedden en kussens. Verder zijn ze alledrie voorzien van CV, kleuren-TV, stofzuiger,koelkast,magnetron en radio-cd speler. En het is toegestaan gebruik te maken van de speelweide. Alle huisjes zijn rookvrij en huisdieren zijn NIET toegestaan.

 

Prijzen

Beschikbaarheid

Reserveren

Jaaroverzicht

Westerseveld

Het appartement is vastgebouwd aan het vakantiehuis en ligt direct aan de speelweide, maar heeft wel een eigen, beschut gelegen, terrasje met een gezellig zitje.  
Indeling: woonkamer met een keuken, eet- en zithoek met een tweepersoonsslaapbank. Slaapkamertje met 2 éénpersoonsbedden+dekbedden, douche en toilet. Het appartement heeft een eigen entree en is verder voorzien van cv., kleuren-tv, stofzuiger, koelkast, magnetron, en radio/cassette recorder. Linnengoed is eventueel te huur. Dit huisje is rookvrij en huisdieren zijn NIET toegestaan.