De Boerderij

 

Indeling: Op de begane grond bevind zich het dagverblijf met een ruime gezellige zithoek met een kleuren tv. Verder vind U hier twee waslokalen met wasbakken, 2x3 douches en 4 toiletten. De keuken is compleet ingericht.

De eerste verdieping telt vier verschillende slaapvertrekken voor respectievelijk 11, 10, 8 en 5 personen. Op deze verdieping is tevens een toilet aanwezig.In totaal is er in het vakantiehuis plaats voor 47 personen.

Op de tweede verdieping zijn nog twee slaapvertrekken voor 6 en 7 personen.De kamers zijn ingericht met stapelbedden en opbergkastjes.

Er is ook een mogelijkheid om het aangelegen appartement erbij te huren. Dekbedden en kussens zijn in ruime mate aanwezig. Zelf hoeft U slechts een slaapzak en/of een dekbedhoes mee te nemen.

Het huis is volledig ingericht voor zelfverzorgende gezelschappen.

Het bij het huis behorende speelveld biedt U uitgebreide mogelijkheden voor sport en spel.Centrale verwarming en een goede isolatie zorgen ervoor dat ook in de winter uw verblijf behaaglijk is. Twest Endt is geheel rookvrij en huisdieren zijn NIET toegestaan.

MEER FOTOS